• first slide image
  • second slide image
  • third slide image
  • fourth slide image
  • fifth slide image

Bijna iedereen geniet op z'n tijd wel van een lekker snoepje, een chocolaatje of een cupcake. Want zoetwaren zijn overal om ons heen in alle kleuren, geuren en smaken te verkrijgen. Maar we realiseren ons vaak niet dat zo'n lekkernij helemaal niet past bij een halal voedingspatroon. In veel van de zoetwaren wordt bijvoorbeeld (varkens)gelatine toegevoegd of andere, van niet halal geslachte dieren afkomstige ingrediënten. En aangezien de meningen van de geleerden verdeeld zijn over het al dan niet halal zijn van bijvoorbeeld gelatine, houden wij ons vast aan de regel: als je twijfelt, zorg dan dat je er ver van blijft.

Dus: tijd om het tij te keren en om bewust te kiezen voor halal zoetwaren!

In de webwinkel van Sweet Halal bent u hiervoor aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan snoepjes, chocolade, verse popcorn en originele cadeaus en traktaties. Bij alle producten vindt u een duidelijke ingrediëntenlijst. En thuisbakkers opgelet: wij verkopen ook halal gelatine die u thuis in uw eigen gerechten kunt verwerken.

Wij wensen u een plezierige winkelervaring toe met een smakelijke afloop!

Aanbiedingen: op=op